Uw gegevens worden opgeslagen in de cloud zolang u bent aangemeld.
Als er gegevens ontbreken of u een nieuwe telefoon heeft, hier leest u hoe u alles terugkrijgt.
Op een nieuwe telefoon
- Installeer Doggy Time en open de app.
- Tik op het tandwielicoon op het hoofdscherm en tik vervolgens op Aanmelden.
- Meld u op dezelfde manier aan als de eerste keer:
- Aanmelden met Apple (alleen iPhone en iPad),
- Aanmelden met Google, of
- uw naam en hetzelfde e-mailadres, gevolgd door de 6-cijferige code die we naar u e-mailen.
- Wacht even terwijl uw gegevens worden gedownload.
Als u zich eerder op een andere manier hebt aangemeld, zit u mogelijk in een tweede, leeg account.
Zie Toegang tot uw oorspronkelijke account: de juiste aanmeldmethode corrigeren.
Al uw gegevens opnieuw synchroniseren
Gebruik dit wanneer enkele van uw gegevens ontbreken.
- Tik op het tandwielicoon op het hoofdscherm.
- Tik op Mijn account.
- Scroll naar beneden naar Synchroniseren.
- Vink Alle gegevens opnieuw synchroniseren aan.
- Tik op de ronde synchroniseerknop ernaast.
- Houd de app open totdat Laatste synchronisatie: de huidige tijd weergeeft.
Foto's en video's ontbreken
Als Media alleen synchroniseren via Wi-Fi is ingeschakeld, worden foto's en video's alleen geüpload en gedownload via Wi-Fi.
Om dit te controleren, tik op het tandwielicoon en daarna op Instellingen.
Verbind met Wi-Fi, of schakel de instelling uit.
Problemen oplossen