Alle artikelen

Hoe u zich afmeldt en wat er met uw gegevens gebeurt

Wanneer u zich afmeldt, verwijdert Potty Whiz uw gegevens van deze telefoon. Ze blijven in uw account en komen terug wanneer u zich opnieuw aanmeldt.

Voordat u zich afmeldt

Invoer die u offline hebt geregistreerd, bevindt zich alleen op deze telefoon totdat deze wordt gesynchroniseerd. Om deze te behouden:

  1. Maak verbinding met internet.
  2. Trek op het startscherm de lijst met kinderen naar beneden en laat los om te synchroniseren.
  3. Controleer eventueel Mijn Account: de tijd naast Laatste synchronisatie: moet nu zijn.

Meld u af

  1. Tik rechtsboven op het startscherm op het tandwielicoon.
  2. Tik op Afmelden.
  3. Lees het bericht en tik op Ja.

Het bericht zegt: "Geregistreerde gebeurtenissen worden verwijderd van dit apparaat. U kunt ze opnieuw ophalen door u opnieuw aan te melden."

Wat er gebeurt wanneer u zich afmeldt

  • Uw kinderen, activiteiten, herinneringen en timers worden van deze telefoon verwijderd.
  • Uw gegevens blijven in uw account, en uw gezin kan ze blijven gebruiken op hun telefoons.
  • Potty Whiz keert terug naar het welkomstscherm, en u kunt doorgaan zonder aan te melden.
  • Als u gegevens registreert terwijl u afgemeld bent, worden ze opgeslagen op deze telefoon en toegevoegd aan uw account bij de volgende keer dat u zich aanmeldt.

Meld u opnieuw aan

  1. Tik rechtsboven op het startscherm op het tandwielicoon.
  2. Tik op Aanmelden.
  3. Meld u op dezelfde manier aan als eerder: Aanmelden met Apple, Aanmelden met Google, of met uw naam en e-mailadres.

Uw gegevens worden opnieuw gedownload. Dit kan even duren als u veel invoer heeft. Zie Hoe u zich aanmeldt.

Problemen oplossen

Gerelateerd

Nog steeds hulp nodig?

Ons team helpt je graag verder.

Neem contact met ons op