Elk kind heeft zijn of haar eigen activiteiten, herinneringen, voortgang en instellingen.
Het gratis abonnement bevat 1 eigen kind; met Premium kunt u zoveel kinderen toevoegen als u nodig hebt.
Een kind toevoegen
- Tik op Kind toevoegen op het dashboard.
De eerste keer is de knop Voeg uw eerste kind toe.
U kunt ook op de naam van het kind bovenaan het scherm tikken en daarna op Kind toevoegen.
- Tik op de camera-cirkel om een foto toe te voegen met Camera of Galerij (optioneel).
- Voer de Naam van het kind in.
- Kies een Geslacht en stel een Verjaardag in (beide optioneel).
- Tik op Opslaan.
Met het gratis abonnement opent het tikken op Kind toevoegen, als u al een eigen kind heeft, het upgradescherm.
Kinderen in het account van een familielid waar u bij helpt, tellen niet mee voor deze limiet.
Tussen kinderen wisselen
- Tik op het scherm van een kind op de naam bovenaan.
- Tik op een ander kind in de lijst.
Als u elke keer dat u de app opent dezelfde kind wilt zien, gaat u naar het tabblad Instellingen van dat kind en schakelt u Instellen als standaard in.
Dit wordt alleen op deze telefoon opgeslagen.
Een kind bewerken
Alleen de accounteigenaar kan een kind bewerken.
- Open het kind en tik rechtsboven op de drie stipjes.
- Tik op Bewerken.
- Wijzig de foto, Naam, Geslacht of Verjaardag.
- Tik op Opslaan.
U kunt ook de assistent vragen om een naam, verjaardag of geslacht bij te werken; zie Hoe u de Potty Whiz-assistent gebruikt.
Zorgnotities toevoegen
Zorgnotities helpen grootouders, oppassers en kinderdagverblijven om op de hoogte te zijn van het dagelijks schema van uw kind.
- Open het kind en ga naar het tabblad Zorg & Info.
- Tik op Zorgnotities en daarna op Bewerken.
- Typ uw notities, bijvoorbeeld "Vindt het leuk om na het ontbijt te gaan".
- Tik op Opslaan.
Een kind verwijderen
Alleen de accounteigenaar kan een kind verwijderen.
- Open het kind en tik rechtsboven op de drie stipjes.
- Tik op Verwijderen.
- In het dialoogvenster wordt bijvoorbeeld gevraagd: "Emma verwijderen?" en wordt u gewaarschuwd: "Ook gekoppelde activiteiten worden verwijderd!"
- Tik op Ja.
Het kind en al diens activiteiten worden voor iedereen in uw team verwijderd.
Problemen oplossen
- "Een naam is vereist" of "De naam is niet lang genoeg": voer een naam in van minimaal 2 letters.
- Ik zie de drie stipjes niet: het kind behoort tot het account van iemand anders, dus alleen de eigenaar van dat account kan het bewerken of verwijderen.
- Het upgradescherm verschijnt wanneer ik een tweede kind toevoeg: het gratis abonnement bevat 1 eigen kind.
Zie Wat is gratis en wat is premium in Potty Whiz.
Gerelateerd