Elke klus heeft zijn eigen chat, zodat je gezin updates kan delen, vragen kan stellen en elkaar kan aanmoedigen.
Open de chat van een klus
- Tik op een klus in het Start-tabblad, of open hem via het Klussen-tabblad.
- Tik op de gele chatbubbel bovenaan het scherm.
Een cijfer op de chatbubbel laat zien hoeveel berichten je niet hebt gelezen.
Het openen van de chat markeert deze als gelezen.
Berichten worden verzonden vanaf het profiel dat is geselecteerd op je telefoon.
Als er geen profiel is geselecteerd, kies er dan eerst een door op de naam bovenaan het Start-tabblad te tikken.
Een bericht verzenden
- Typ iets in Typ een bericht...
- Tik op verzenden.
Het verzenden van berichten vereist premium.
Zonder premium kun je de chat lezen en zie je Upgrade om berichten te verzenden.
Een bericht kopiëren, bewerken of verwijderen
- Houd een bericht ingedrukt.
- Kies:
- Kopieer bericht om elk bericht te kopiëren.
- Bewerk bericht om een van jouw eigen berichten te wijzigen.
- Verwijder bericht om een van jouw eigen berichten te verwijderen.
Je kunt alleen berichten bewerken of verwijderen die van jouw profiel zijn verzonden.
Een verwijderd bericht kan niet worden hersteld.
Wie een melding ontvangt
Wanneer je een bericht verzendt, ontvangt elke telefoon in jouw gezin een melding, behalve telefoons waar jouw eigen profiel is geselecteerd.
De melding laat zien wie het bericht heeft verzonden, de klus en de inhoud van het bericht.
Om meldingen te ontvangen, moeten gezinsleden ingelogd zijn op jouw gezin via hun eigen telefoon, met meldingen toegestaan.
Problemen oplossen
- "Upgrade om berichten te verzenden"
Het verzenden van berichten maakt deel uit van premium.
Leden die je uitnodigt, delen het premium-abonnement van jouw gezin en hoeven dus geen eigen abonnement te hebben.
- Ik heb op de chatbubbel getikt en er gebeurde niets.
Selecteer eerst een profiel bovenaan het Start-tabblad.
- Mijn gezin heeft geen melding ontvangen.
Controleer of ze zijn ingelogd op jouw gezin op hun telefoon, of meldingen voor Chore Boss zijn toegestaan en of hun eigen profiel is geselecteerd in de app.
Zie Wat is gratis en wat is premium in Chore Boss.